ATV & allservice I Nora AB

Bygga om fyrhjuling Örebro

Bygga om fyrhjuling Örebro

ATV & Allservice i Nora AB är ett företag som erbjuder kvalitativ service och reparation för en bred mängd maskiner och fordon. Hit kan du vända dig för att få hjälp med bland annat fyrhjulingar, mopeder, gräsklippare, cyklar samt skogs- och trädgårdsmaskiner. Vi har stor kompetens och kan hjälpa dig med alla typer av mekaniska problem, från den allra minsta justeringen till större arbeten.

Visste ni att vi erbjuder trädgårds service?

Med service menar vi traditionella skötseluppgifter som gräsklippning, kantbeskärning, häcktrimmning löv blåsning mm.
Vi kan utföra all skötsel återkommande enligt överenskommelse.

Från 649kr/tim. 325 kr/tim med rutavdrag.
...

nästa vecka så fortsätter vi att köra lastbil, ni kan nå mig på telefon
0738338331
Trevlig helg! // Nicklas
...

En kundbild med sina nya wild thang 30"däck monterade till sin Segway Snarler 😁 #atvrepair #atvriding #atvallservice #atv #atvlife #segwaysnarler #segway #segwaypowersports #SegwayPowersports ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

Vi på ATV & Allservice i Nora AB är din lokala verkstad belägen i Nora. Inom företaget finns ett brinnande intresse och omfattande kunskaper inom vårt verksamhetsområde. Detta gör oss till experter i vår bransch.

Vad vi gör

Huvudsakligen arbetar vi med service, ombyggnad och reparationer av maskiner och mindre fordonstyper. Utöver detta kan du hyra oss för trädgårdsarbeten och som lastbilschaufför.

VÅRA TJÄNSTER

Reparation & Service

Här får du hjälp inom service och reparationer. Vi åtar oss många olika typer av fordon och maskiner, däribland moped, crossar, gräsklippare, snöskoter, snöslunga, fyrhjuling, skogsmaskiner och mycket mer.

Ladda batteriet

Önskar du hjälp att ladda batteriet på din maskin eller ditt fordon är vi rätt verkstad för dig. Hos oss finns kompetensen och all utrustning som krävs för att genomföra ett gediget arbete inom det här området.

Säkerhetskontroll

Oavsett vad man har för maskin eller fordon är säkerhet en viktig aspekt. Se till att maskinen eller fordonet fungerar som det ska genom en säkerhetskontroll. Givetvis ser vi till att du får professionell hjälp med detta!

INDUSTRIVÄGEN 1 , 713 30 Nora
073-833 83 31
Bygga om fyrhjuling Örebro