ATV & allservice I Nora AB

UTV Örebro

UTV Örebro

Håll din UTV i toppskick med vår professionella service. Våra erfarna tekniker utför allt från vanligt underhåll till komplexa reparationer för att säkerställa att din SSV presterar på topp. Vi använder endast högkvalitativa delar och tekniker för att säkerställa långvarig prestanda och tillförlitlighet. Vi erbjuder också regelbunden inspektion och certifiering för att uppfylla alla branschkrav. Kontakta oss idag för att boka din SSV service och kör med säkerhet och tillförlitlighet!

Visste ni att vi erbjuder trädgårds service?

Med service menar vi traditionella skötseluppgifter som gräsklippning, kantbeskärning, häcktrimmning löv blåsning mm.
Vi kan utföra all skötsel återkommande enligt överenskommelse.

Från 649kr/tim. 325 kr/tim med rutavdrag.
...

nästa vecka så fortsätter vi att köra lastbil, ni kan nå mig på telefon
0738338331
Trevlig helg! // Nicklas
...

En kundbild med sina nya wild thang 30"däck monterade till sin Segway Snarler 😁 #atvrepair #atvriding #atvallservice #atv #atvlife #segwaysnarler #segway #segwaypowersports #SegwayPowersports ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

Vi på ATV & Allservice i Nora AB är din lokala verkstad belägen i Nora. Inom företaget finns ett brinnande intresse och omfattande kunskaper inom vårt verksamhetsområde. Detta gör oss till experter i vår bransch.

Vad vi gör

Huvudsakligen arbetar vi med service, ombyggnad och reparationer av maskiner och mindre fordonstyper. Utöver detta kan du hyra oss för trädgårdsarbeten och som lastbilschaufför.

VÅRA TJÄNSTER

Reparation & Service

Här får du hjälp inom service och reparationer. Vi åtar oss många olika typer av fordon och maskiner, däribland moped, crossar, gräsklippare, snöskoter, snöslunga, fyrhjuling, skogsmaskiner och mycket mer.

Ladda batteriet

Önskar du hjälp att ladda batteriet på din maskin eller ditt fordon är vi rätt verkstad för dig. Hos oss finns kompetensen och all utrustning som krävs för att genomföra ett gediget arbete inom det här området.

Säkerhetskontroll

Oavsett vad man har för maskin eller fordon är säkerhet en viktig aspekt. Se till att maskinen eller fordonet fungerar som det ska genom en säkerhetskontroll. Givetvis ser vi till att du får professionell hjälp med detta!

INDUSTRIVÄGEN 1 , 713 30 Nora
073-833 83 31
UTV Örebro